Over

Werkwijze

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we je wensen, dromen en mogelijkheden en de plus- en knelpunten van de tuin. Ik meet de tuin op en maak foto's.

 

Hierna ga ik aan de slag met de eerste ontwerpschetsen. Binnen drie weken kom ik bij je terug met verschillende ontwerpen zodat we hiervan kunnen bespreken wat je het meeste aanspreekt. Met deze output ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp en eventueel beplantingsplan waarmee je eigen droomtuin gerealiseerd kan worden.

 

Het is ook een optie om door mij de aanleg van de tuin te laten coördineren.

Tuinen van Groenstudio MOS zijn groen, creatief en modern. Een plek voor ontspanning, samen zijn, spelen, zonnen, plukken of moestuinieren en genieten van een natuurrijke omgeving.

 

Een groene tuin heeft veel voordelen. Door het ontwerp aan te passen op de bodem en natuur eromheen slaat de beplanting goed aan en werkt mee met de omgeving. Hierdoor zal de tuin relatief onderhoudsvrij zijn. Een groene tuin is ook klimaatbestendig, zorgt voor verkoeling en geef water een plek. Groen is mooi om naar te kijken, zorgt voor een fijne sfeer maar zit ook vol leven wat zorgt voor een gezonde tuin.

 

Grote tuin, kleine tuin of balkon - samen kunnen we de omgeving groener maken.

 

Naast ontwerpen verzorg ik ook het (kleiner) onderhoud en updates voor tuinen en kan helpen om dit op een duurzamere, ecologische manier te doen. Ik maak ook bankjes, panelen en meer op maat van nieuwe of circulaire materialen.